ПСК Локомотив приема Славия на 1 декември в НВЛ

Още не е ясна датата на отложения мач на „черно-белите“ със Сливнишки герой

Националната волейболна лига (НВЛ) направи три промени на двубои при мъжете – от първенството на елита – efbet Супер Волей, и на мачове от второто ниво на шампионата – Висшата лига, съобщи Bgvolleyball.com.

Отложената среща от 1-ви кръг в efbet Супер Волей между ПСК Локомотив (Пловдив) и Славия поради заболеваемост в състава на „белите“, ще се проведе на 1 декември (сряда) от 18:00 часа в град Пловдив, зала „Сила“.

Все още не е насрочена дата за отложения мач между Локомотив и Сливнишки герой (Сливница). Припомняме, че старши треньорът на сливничани Мартин Стоев подаде жалба, а от НВЛ обещаха проверка, както е по правилник.

Срещата от Западната група на Висшата лига между ВА Стойчев-Казийски и Миньор (Перник) ще се проведе на 20 ноември (събота) от 17:00 ч., вместо на 19 ноември (петък).

Мачът между Черноморец (Бяла) и ВК Велики Преслав от Източната група на Висшата лига, ще се проведе на 19 ноември (петък), но от 20 часа в град Велики Преслав, а не във Варна, където домакинстват волейболистите на Милен Стоянов.

При жените в Демакс лигата също има две промени. Срещите са от четвърти кръг на шампионата.

Поради ангажираността на спортна зала ДКС с провеждане на избори за президент, мачът между Варна ДКС и Берое (Стара Загора) ще се проведе в залата на Първа езикова гимназия-Варна с начален час – 16.00 ч., на 19 ноември (петък).

Промяна ще има и в срещата между Казанлък Волей и Славия – заради участието на „розите“ в европейските клубни турнири. Мачът ще се изиграе на 20 ноември (събота) от 16 часа в столицата.

Подобни статии

Top