Пулев в първото си интервю: Ако Джошуа е мъж, ще ми даде реванш! (ВИДЕО)

Не бях подготвен достатъчно добре и много ме е яд, че не го победих

Българският боксьор Кубрат Пулев ще иска реванш на Антъни Джошуа. Кобрата разкри това малко преди да отлети от английската столица Лондон, където в събота през нощта загуби от британеца след нокаут в деветия рунд.

„Ако е мъж на място и човек на място, би трябвало да ми даде реванш“, обяви Пулев, надявайки се за втора среща на ринга с Джошуа.

Кобрата добави пред bTV, че ще опита да води преговори за реванш с британеца.

„Най-ме е яд, че не го победих. Можех, но просто не бях подготвен достатъчно добре“, каза още пред 39-годишният Кубрат Пулев, който е очакван да се завърне скоро в България.

„Много интелигентни, умни хора ми пишат да не обръщам внимание на злобата. И аз им казвам. Хора, това не е важното. Злобата ще я има цял живот. Нас няма да ни има, но злобата ще я има – хорската.

Важното в случая е желанието, трудът, който съм положил, усилията. Това са важните неща. Винаги ще има хора, които ще седят, ще лентяйстват и ще сочат с пръст“, добави Кобрата.

„Благодаря на хората, които ме подкрепиха. Аз го написах и в моя Фейсбук профил, които желаеха тази победа, които я приемаха като лична. Защото не са малко. За мен важни са именно тези хора, които оценяват труда и усилията, които съм положил, за да стигна до това ниво“.

– Как продължаваш напред?

– Както винаги, с усмивка.

 

Подобни статии

Top