Пускат нови дати за моноспектакъла на Йоана Буковска-Давидова

Премиерата на “Променяне” в Пловдив се разпродаде за по-малко от 24 часа

Поради нестихващия интерес към моноспектакъла „Променяне“ на Йоана Буковска-Давидова, бяха обявени нови дати за представления в Пловдив преди и след официалната премиера, която ще се състои в Пловдив, на 11 и 12.03.2019г. на камерната сцена в ДТ “Н. О. Масалитинов“.

Билетите за премиерите в Пловдив се изкупиха за един ден.

“Променяне” е драматизация по книгата “Промяна” на актрисата Лив Улман (изд. Колибри) и отбелязва едновременно нейния 80-годишен юбилей и 100 – годишнината от рождението на режисьора Ингмар Бергман. Постановката е част от програмата на “Пловдив – Европейска столица на културата 2019”.

Вече са ясни и датите за април – публиката ще има възможност да съпреживее великолепният моноспектакъл на Йоана Буковска-Давидова на 1 и 15 април в ДТ “Н. О. Масалитинов“ в Пловдив.

“Променяне” е първото представление в България (и едно от първите в Европа), което намира пресечната точка на най-новите технологии, киното, интерактивно сценично решение и традиционното въздействие на театралната изразност.

Чрез специално разработено приложение зрителите добавят чрез смартфоните си допълнителни реалности към няколко епизода от спектакъла. Същевременно на сцената съжителстват живото, искрено до болка и омагьосващо присъствие на актрисата, заедно с ярки 3D Mapping прожекции, анимации, картини и кино сцени.

Спектакълът вече обра овациите на публиката и критиката с предпремиерните си представления.

Проектът „Променяне“ е част от програмата на “Пловдив – Европейска столица на културата 2019”.  Този проект е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Подобни статии

Top