Пуснаха маски с логото на Левски

Те са на цена от 7 лева, 2 лева отиват за кампанията „Всички за Левски“

Националният клуб на привържениците на Левски бързо се адаптира в новата обстановка с пандемията от коронавирус, която спря всички спортни събития. Феновете пуснаха на пазара нов артикул – маска за лице с емблемата на Левски.

Всеки може да се сдобие с такава срещу 7 лева, а 2 от тях ще бъдат дарявани за кампанията „Всички за Левски“, с която се подпомага финансово клубът.

“Националният клуб на привържениците на Левски”, влезе в партньорски взаимоотношения с български производител на предпазни средства за борба с пандемията.

За всяка една закупена предпазна маска, 2 лв. ще бъдат превеждани под формата на дарение в полза на кампанията #ВсичкиЗаЛевски“, написаха на страницата на НКП във Фейсбук, докато от клуба съобщиха, че новата звезда на отбора – Стайн Спиерингс – ще бъде третият футболист на „сините“, който ще покаже дома си на феновете:

„Левскари, следващият участник в поредицата от видео включвания с играчи от първия отбор е Стайн Спиeрингс. Той ще ви „покани“ в своя дом, и ще ви представи свои любими кътчета, за да ви потопи в „своя свят“. Редом с това ще отговори на ваши въпроси и ще предизвика свой съотборник да се включи в поредицата. Въпроси към полузащитникa публикувайте като коментари под поста, а видеото очаквайте във вторник, 14.04!“

Подобни статии

Top