Пуснаха скандален запис на Крушарски, той е бесен от интригата (ВИДЕО)

Стар и манипулиран запис, в който става въпрос за Рилски спортист, за политици и за обществени поръчки

Скандален запис с президента на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се появи в събота. Той е в youtube и прекалено много си личи, че доста е монтиран. В него Крушо, както е представен от автора на клипа, говори за влизане в „Б“ група, както и че ще остави клуба, защото няма никаква далавера за него. Става въпрос за политици, за даване на обществени поръчки, както и че иска поръчка за 10 милиона, а той е готов да даде 2 милиона веднага.

„В Локомотив се живее с интрига. Ако няма интриги, то няма и Локомотив. Това, което е изкарано уж в един разговор, е станало в общ разговор, когато сме коментирали нещо преди години. Извадили са каквото им харесва, за да стане интригата. Но да са живи и здрави, има си начини да се намери кой го е пуснал и аз ще го намеря и съдя. Няма да ги пропусна!

Защо не пуснаха целия разговор, без да го нагласят?! Това е сглобено така, за да ме натопят. Можеш да кажеш за един човек, че е много тъп, за да не разбере дадена истина, това същото важи и за мен“, заяви Христо Крушарски пред tribunaplovdiv.bg.

„Оставам в Локомотив! Нека да ми дадат базата и ще видят тези драскачи дали оставам. Писна ми да го говоря вече. Аз няма да се дам лесно от Локомотив. Каквито и интриги да ми правят, каквито и мръсотии да творят, аз няма да се дам, а мръсникът си остава мръсник.

Аз, като имам да казвам нещо, го казвам директно в очите. Не се крия зад гърба на псевдо писатели. Щях ли да търся треньори и други неща, ако щях да напускам? Това, което сме говори, ще е от преди две години, когато бяхме си поставили за цел Рилски Спортист да влезе в „Б“ група, но и то е извадено от контекста.

Защо не пуснаха този запис, когато си бях в България, ми чакаха сега, когато замина да го пуснат?! Аз на феновете им обещах, че ще спра да говоря и го направих! Нещата вече са спокойни, но ето пак интриги. Няма и да говоря повече! Правя го само и единствено пред вас, защото вие сте коректни и може да ви се вярва.

Покрай базата всичко е наред, на първа сесия минахме, втори експертен съвет ще мине и всичко ще е наред. Общината е отделила средства да се създадат документите, които са нужни. Аз искам да почна от утре, за да спрат тези спекулации, но си има бавни процедури. Колкото и да настройват хората, това което ще направим, ще покаже, че са просто едни драскачи“, добави Крушарски.

Снимка: tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top