Пуснаха виртуални билети за пловдивското дерби!

Те са на цени от 8, 10 и 50 лева, средствата ще отидат в касата на „жълто-черния“ клуб

Сдружение „Ботев Пловдив“, КПБП и Обединени фракции Бултрас пуснаха в мрежата на EVENTIM виртуални билети за пловдивското дерби срещу Локомотив. Мачът е от първия кръг на новия сезон и ще се играе на 9 август от 18:45 часа на Футболен комплекс „Ботев 1912“. Билетите са на традиционните цени от 8 лева за Трибуна Юг, 10 лева за Централната трибуна и 50 лева за VIP зоната.

С виртуалните билети не се получава достъп за мача, който ще се играе без публика, а средствата от продажбата ще бъдат използвани за нуждите на „жълто-черния“ клуб.

Ето повече подробности без редакторска намеса:

„Както всички знаем, стартът на новия футболен сезон ще бъде без присъствието на фенове по футболните стадиони в България. Трудна мисия за всеки един от нас, която ние всички трябва да приемем, но и в същото време да бъдем заедно, там където ни е мястото.

Доказвайки многократно, че привържениците на Ботев (Пловдив) винаги са били редом до „жълто-черния“ отбор, Сдружение ПФК Ботев подемаме поредната инициатива, с която да покажем съпричастност и да отдадем своята подкепа към вековния ни клуб, изкупувайки седящите места на клубната база.

За първия кръг от първенството в битката с Локомотив (Пловдив) ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички приходи ще отидат в касата на ПФК „Ботев Пловдив“.

Кампанията ни не е дарителска, нито благотворителна. Напротив! За всеки един от нас е привилегия да бъде редом с отбора си, даже и във времена на забрани.

Вземете своя пропуск за дербито от центровете на EVENTIM и нека отново се гордеем с безусловната си подкрепа към любимия ни отбор.

Надяваме се съвсем скоро забраните да паднат и да се върнем там, където ни е мястото – на стадиона!

Билети може да закупите от магазина на клубната база в квартал Коматево, от магазина на ул. „Нестор Иванов“ и от всички места за продажба на EVENTIM

С Уважение,

Сдружение „Ботев Пловдив“, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Обединени фракции Бултрас

Подобни статии

Top