Радев: Нежеланието на прокуратурата да види сигналите за корупция и грабеж издава страх и зависимости

Съхраняването на моралните и духовни устои на обществото е от ключово значение за бъдещето на България

Нежеланието на прокуратурата да види многобройните фрапантни скандали и сигнали за огромна корупция, за грабеж на държавни средства издава едно – страх и зависимости. Това заяви държавният глава пред журналисти днес в с. Мадара, Шуменско, помолен да коментира думи на главния прокурор.

Брифинг пред медиите

Нежеланието на прокуратурата да види многобройните фрапантни скандали и сигнали за огромна корупция, за грабеж на държавни средства, издава страх и зависимости.

Публикувахте от Румен Радев в Събота, 27 юни 2020 г.

В рамките на своето посещение в Североизточна България президентът Радев проведе среща с ръководители на образователни институции, обществени дейци и интелектуалци в град Шумен. Образователната политика следва да се води така, че да не се губи националната идентичност и самосъзнание, усещането за общност и вярата в собствените възможности, беше позицията на участниците в срещата.

Президентът и обществените дейци се обединиха около тезата, че на България е необходима целенасочена и дългосрочна държавна политика в образованието, която да залага не само на придобиването на знания, а и на възпитанието на младото поколение.

1 2

Подобни статии

Top