Радо Шишарката с нови горещи разкрития за стрелбата в Лозенец

Радо Шишарката с нови горещи разкрития за стрелбата в Лозенец!

Ето какво разкри Радо Шишарката за стрелбата в Лозенец

„Точно запях „Тигре, тигре“ и дойде полицията. Тогава, когато влизахме към мястото на събитието, проехтяха 2-3 изстрела. Случвало ми се е много пъти да чувам такива неща на мои участия. Имал съм случай, когато куршум мина покрай главата ми и се заби отзад във вратата, тъй че това не е нещо ново.“

Това заяви в Радослав Петров, по-известен като Радо Шишарката, в ефира на NOVA тази сутрин по повод на стрелбата в Лозенец с участието на Йордан Златков, син на Злати Златев – Златистия и с наследника на бившия министър Долорес Арсенова – Калоян. При инцидента на косъм от смъртта се размина малко дете, цитира БЛИЦ фолк певеца.

„Българите не стрелят само на погребения. Бил съм на много сватби и банкети, много често се стреля. Ако си спомняте и един човек даже го убиха на един банкет, преди един два месеца. На запад също се стреля, нека не си правим илюзии, че е само тук. Въпросът е кого ще улучат“, каза той.

„Познавам собственика на барчето. Предполагам, че пистолетът е бил автоматичен и неволно са произведени изстрелите. Момчето, което стреляше, бе видимо пияно и може да е било без да иска. Пял съм на много синове. Тези момчета искат да се отъждествяват с тежи времена“, заяви певецът.

Шишарката бе категоричен, че не е проблем да се кандидатира за президент

„Защо пък да не стана президент? Въобще не е трудно. По-трудно е да си министър-председател”, каза Шишарката, запитан от водещата Лора Крумова би ли се кандидатирал.

„Винаги се е пяло „Тигре, тигре“, но това е защото в тази държава нищо не се променя. Не се променя и мнението на българина. Не е фатално, че някой е стрелял. Това е нещо, което се случва всекидневно. Не трябва да се случва драма от това, не можем да спрем българин да стреля. Драмата е, че в цял свят се убиват хора. Важното е, че тук няма пострадали“, завърши той.

Снимка: БЛИЦ

Подобни статии

Top