Радослав Бимбалов представя бестселъра „Млък“ в Пловдив - DC news

Радослав Бимбалов представя бестселъра „Млък“ в Пловдив

Популярният рекламист и общественик пише втората си книга години след появата на „Аз, Маниака“

След като сборникът с разкази от Радослав Бимбалов „Млък“ се превърна в едно от най-търсените заглавия на Пролетния базар на книгата 2022 г., надпреварвайки се с шведския  бестселъров автор Фредрик Бакман за първата позиция, изданието ще бъде представено в София и Пловдив.

Премиерата на „Млък“ в Пловдив ще се състои днес – 18 юни от 18:30 ч. Радослав Бимбалов ще представи сборника си с разкази и пред родния Пловдив – в книжарница „Сиела“ в Mall Plovdiv (ул. „Перущица“ 8) в рамките на фестивала „Пловдив чете“. Модератор на събитието ще бъде дългогодишният журналист от Радио Пловдив Живка Танчева.

Повече информация за събитието може да откриете ТУК.

Входът е свободен.

Тези плътни, емоционално сгъстени, истински или почти истински истории засягат някои от най-наболелите теми на съвременното общество – домашното насилие, расизма, отношението ни към смъртта и любовта. И се превръщат в безпогрешно огледало човешките търсения и копнежи.

Радослав Бимбалов е много неща – баща, съпруг, брат, син, приятел, творец, предприемач, пловдивчанин, придружител на куче, бъбривец, хапливец, мълчаливец, активист. Роден е през 1973 г. в Пловдив – града, в който се събират всички пътища. Баща е на Диана и съпруг на Ана. Съсъздател на една от най-креативните рекламни агенции The Smarts.

Подобни статии

Top