Радослав Янков каза „чао“ на сезона

Бъдете отговорни към себе си и останалите, призова чепеларецът

Най-добрият ни сноубордист Радослав Янков каза “чао” на сезон 2019/2020, който приключи преждевременно заради пандемията на коронавирус. 30-годишният чепеларец направи равносметка на представянето си и посъветва хората да бъдат отговорни към себе си и останалите.

“Казвам ”чао” на сезон 2019/2020г. с усмивка и добро настроение!“. Това написа в профила си във Фейсбук най-добрият ни сноубордист Радослав Янков, след като сезон 2019/2020 приключи преждевременно заради пандемията на коронавирус. 30-годишният чепеларец направи равносметка на представянето си и посъветва хората да бъдат отговорни към себе си и останалите.

„Преждевременно свърши един различен, в сравнение с останалите и труден за всички състезатели сезон. Лошите климатични условия и ситуацията, в която се намираме в момента, попречиха за нормалното провеждане на част от стартовете.Резултатът е няколко успешни класирания в топ 8 в света и 13 място в генералното класиране.

Голяма благодарност към моето семейство, целия ми екип, приятели, фенове, всички спонсори, БФ ски и Министерството на спорта за безрезервната подкрепа!

БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ!

Бъдете отговорни към себе си и останалите!, написа той във “Фейсбук”.

Подобни статии

Top