Рашко Стоянов ще контролира довършването на "Колежа" - DC news

Рашко Стоянов ще контролира довършването на „Колежа“

Шефът на дирекция „Местни данъци и такси“ е върл фен на Ботев и братовчед на президента Петър Стоянов

По настояване на всички фенски организации на Ботев (Пловдив) вчера беше проведена среща в Община Пловдив с отговорните лица за строителството на стадион „Христо Ботев“ – възложител, изпълнител и проектант, съобщиха от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

„На срещата бяха поставени остро всички въпроси и притеснения на ботевистката общественост относно довършването на „Колежа“, като на присъстващите бе категорично заявено, че търпението на привържениците на Ботев (Пловдив) вече е изчерпано. Получихме подробни отговори на всички поставени въпроси, като от Община Пловдив се съгласиха контролът по изпълнението на поетите ангажименти да се осъществява и от наш представител в лицето на Рашко Стоянов.

Бяхме уверени за значително подобрената координация и комуникация по въпроси, свързани с довършването на „Колежа“, между Общината и ПФК Ботев Пловдив.

В края на срещата бе обявен срок (19.12.22) за частичното довършване на Колежа за ниво „мачове от А група“, като всички фенски организации ще продължат да следят темповете на строителството и спазването на поетите обещания! Повече никакви оправдания за неспазването на срока и ангажиментите няма да бъдат приети!“.

Подобни статии

Top