Раздели, равносметки, но няма да липсват и възможности за създаване на нови връзки- любовен хороскоп за 12 – 18 март

Любовният ни живот ще бъде една смесица от отрицателни и положителни емоции. Възможни са раздели, равносметки, но няма да липсват и възможности за създаване на нови връзки. Колкото до сексуалния живот, той може да бъде доста страстен. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица може да ви се стори, че сте в любовен застой, особено ако се намирате във връзка или се опитвате да създадете нови взаимоотношения с някого. Възможно е половинката да не ви дава това, от което се нуждаете. Ето защо е важно да споделите вашите желания. Необвързаните Овни може да попаднат в капана на негативните мисли, че никога повече няма да намерят любовта. Не се отчайвайте, тя е близо до вас.

Телец

Телците ще бъдат изправени пред морална дилема, когато става дума за любов. Може да има тайни, които криете от партньора си. Тайни, които биха могли да развалят иначе нещо красиво между вас. Не е изключено да откриете, че половинката ви е тази, която крие нещо от вас. Каквото и да е, ще ви накара да не се чувствате особено добре.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top