Разпознаха загиналите до Първомай. Вижте първи СНИМКИ от трагедията

Млади хора са загиналите при тежката катастрофа край Първомай,

съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в Пловдив. Жертвите са на 25, 29 и 30 години, уточниха от дирекцията.

Това са Сергей Серафимов, Юсеин Рашид и Фахри Юсеин, пише БЛИЦ. Те отскоро живеели в село Православен и били преселници от Кърджалийско. Загиналите пристигнали в селото с родителите си, които възнамерявали да гледат тютюн.

Жертвите работели в сферата на строителството. Заради това и колата на Юсеин Рашид била с кърджалийска регистрация.

Разследващи коментираха, че вероятно са се движили много бързо, защото са се забили с огромна сила в ремаркето на трактора.

50-годишният тракторист Севал Юсеин от село Православен е задържан за 24 часа. Разследващи съобщиха, че има съмнения, че той е шофирал без светлинна сигнализация в тъмната част на денонощието. Има съмнения и за техническа неизправност на трактора.

Припомняме, че трима души загинаха рано тази сутрин на пътя Пловдив – Хасково край Първомай. В участъка между Първомай и Бяла река „Фолксваген“ с кърджалийска регистрация настигнал и се блъснал с висока скорост в задната част на ремарке на трактор, управляван от 50-годишен тракторист. В резултат на удара водачът загинал зад волана, а пътниците са изхвърчали извън автомобила.

Трима загинаха при зверски удар на фолскваген в трактор край Първомай

Движението в района беше затворено за повече от 4 часа за извършване на огледи. В момента пътят вече е освободен, съобщиха от полицията.

Снимки: bTV

Подобни статии

Top