Разстрелът в Слънчев бряг заради красивата Симона? (СНИМКИ)

37-годишният Михаил Станчев е арестуваният за убийството

на хазартния бос Коста Николов-Миджурина и опита за убийство на 22-годишната му приятелка, съобщава Флагман, позовавайки се на отлично информирани източници. Мъжът е закопчан на границата в бургаски „Опел Корса“. Михаил е пътувал сам в колата. В него е бил законно притежаван пистолет „Макаров“, даден му във връзка с извършваната му работа, с който се предполага, че е извършено престъплението. Главен комисар Маринов уточни, че той е с чисто криминално минало.

Килърът от Слънчев бряг пробвал да мине границата с Турция

22-годишната Симона Тодорова пък е фаталната красавица, заради която се е стигнало до екзекуцията в Слънчев бряг на хазартния бос Коста Николов-Миджурина, твърди още Флагман, позовавайки се на отлично информирани източници. Блондинката е в тежко състояние и се бори за живот след канонадата от куршуми, с която Михаил Станчев засипа снощи двойката. Тя е ранена в главата.

Според бургаския интернет сайт Симона е родом от Дряново, но от години живее във Велико Търново. Красавицата е дъщеря на шефа на полицията в Дряново. Симона била гадже на сина местен бизнесмен, но двамата се скарали и преди 2 месеца тя се преместила в Слънчев бряг, където започнала работа в едно от казината на Миджурина.

Любовен триъгълник довел до убийството на хазартен бос в Слънчев бряг

„Тепърва предстои аутопсията на убития, която ще ни даде точна информация с колко изстрела е настъпила смъртта„, съобщи окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. Той обясни, че извършителят на убийството последователно е стрелял първо в бизнесмена и после в младата жена, която е седяла до него и уточни, че колата не е била в движение по време на стрелбата.

От думите му стана ясно, че извършителят на убийството е работил в Слънчев бряг. Ще му бъдат повдигнати обвинения за убийство и опит за убийство. Прокуратурата в Бургас ще иска постоянен арест за извършителя на тежкото престъпление.

Припомняме, че снощи в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в района на хотелски комплекс „Сън вилидж“. Николов притежавал 15 казина в Слънчев бряг и Стара Загора, както и друг бизнес в Нова Загора.

Снимки: Фейсбук и bTV

Подобни статии

Top