Регистрирайте кучето си и спечелете награда!

Това може да стане в рамките на кампанията на Община Пловдив „Регистрирай куче и спечели награда 2019“

Община Пловдив провежда още една кампания, посветена на 4-ти април – Международния ден за защита на безстопанствените животни.

Инициативата е наречена „Регистрирай куче и спечели награда” и се провежда за пета поредна година.

Насочена е към собствениците на домашни кучета, които стриктно спазват законовите разпоредби и надлежно декларират притежаването на домашното си куче. Целта на кампанията е да стимулира активността на собствениците на кучета в това им задължение.

Предвидено е 12 изрядни притежатели на кучета, да получат пакет подаръци за своя любимец /разнообразни аксесоари и груминг услуги/, ако до 10-ти декември 2019 г. регистрират своето домашно куче в районната администрация по местоживеене.

В случай, че все още не сте декларирали/регистрирали своя домашен любимец,

направете го не само защото така е регламентирано по норматив, но и защото вие и кучето ви можете да се окажете един от късметлиите в тази кампания. Подаръците си заслужават, призовават от общинската дирекция „Екология и управление на отпадъците“.

Припомняме, че вече е в ход също добре познатата вече на пловдивчани „Кампания за подпомагане  кастрацията на домашни кучета и котки, отглеждани в Пловдив“.

При тази кампания собствениците на домашни кучета и котки, могат да заявят кастрация на своя домашен любимец с преференция срещу „талон за отстъпка“. За женските кучета и котки отстъпката е 35 лева, а за мъжките – 25 лева. Желаещите да се възползват от условията по кампанията, могат да получат „талон за отстъпка” от Община Пловдив, Дирекция „Екология и управление на отпадъците”, или в съответната районна администрация по местоживеене.

Подобни статии

Top