Ремонтират улици за близо 3 милиона лева в Раковски

Два милиона и половина коледен подарък за Раковски от премиера Борисов

Предоставените с постановление на Министерския съвет средства  са за текущи ремонти и належащи инфраструктурни проекти на общината

Чудесата по Коледа не спират да се случват за община Раковски. След новината за посещението на Негово Светейшество Папа Франциск, Бойко Борисов и правителството одобриха предколеден трансфер в размер на 2,5 милиона лева за обезпечаване реализацията на необходимите ремонти на общински пътища и на улична мрежа.

Улиците предвидени за асфалтиране са следните:

1. Улица „Странджа“ – гр. Раковски
2. Улица „Пеньо Пенев“ – гр. Раковски
3. Улица“ Сергей Румянцев“ – гр. Раковски
4. Улица „Алеко Константинов“ – гр. Раковски
5. Улица „Георги Раковски“ – с. Стряма
6. Улица „Иван Вазов“ – с. Белозем
7. Улица „Рила“ – с. Белозем
8. Улица „Сребра“ – с. Белозем

“ С подкрепата на правителството продължава изграждането и рехабилитацията на пътната  инфраструктура в общината, а това е приоритет в управленската ми програма от началото на мандата. Предоставената  безвъзмездна финансова помощ о кабинета на Бойко Борисов не е никак малка и ще можем да направим 8 нови улици. Благодарение на финансовата подкрепа на правителството и лично на премиера Бойко Борисов ще се обезпечи реализацията на необходимите ремонти на общински пътища и на улична мрежа. Моите лични  благодарности заслужават  и зам.председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и народният представител Младен Шишков“, коментира Министерското постановление кметът Павел Гуджеров.

1 2

Подобни статии

Top