Рени разкри тъжна новина! Какво и се случи след предложение за брак

В момента Рени е щастлива и много влюбена

Рени има период от живота си, за когото не обича да говори. По повод новата й песен „Искам бебе“ тя заговори за истинската си първа любов. Когато е работила в Кипър  е забременяла. Тогава нейният партньор й предложил брак, всички  били щастливи. „Аз приех предложението,  всичко беше цветя и рози. При второто му идване в България обаче, той ми каза, че има условие, а именно да оставя пеенето и сцената. Попитах го изненадана какво ще работя. Отговорът му беше : „Нормална работа, като продавачка например”.

„Не го разбрах! Как може да накараш някой да остави това, което го прави щастлив и да го принудиш да работи нещо, което не е негово. Съвсем скоро разбрах, че тогава  неговите родители са повлияли той да разсъждава по този начин за работата ми. Общо взето така се стигна до това да това решение да направя аборт. Това беше най-трудното ми решение.“

В момента Рени е щастлива и много влюбена, тя има нова изгора. Вероятно новата любов е поводът за песента й „Искам бебе“.  В новата си връзка тя усеща и силната подкрепа на децата си.

Източник: blitz.bg

Снимка: Lifestyle.bg

 

 

 

Подобни статии

Top