Рестартът на „Колежа“ ще бъде за Коледа

Никой не обжалва обществената поръчка, подписването на договора между Община Пловдив и ДЗЗД „Колежа“ ще бъде след 23 ноември, след това ще има избор на фирма

Реалното подновяване на строителството на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив може да стартира най-рано след един месец. Вече окончателно е ясно, че нито една от четирите елиминирани от конкурса за обществената поръчка фирми не е обжалвала решението на общината, пише „Тема спорт“.

Това означава, че победител е ДЗЗД „Колежа“, с водещ партньор ПИМК. Следващата стъпка е подписването на договора между въпросната фирма и Община Пловдив. В началото на следващата седмица ще бъде изпратена официална покана до ДЗЗД „Колежа“. Представителите на фирмата-победител ще имат на разположение няколко дни, за да подготвят всички необходими документи и да уточнят конкретни детайли по договора.

Неговото подписване се очаква да стане след 23 ноември. Предстои обаче избор на фирма. Офертата на ДЗЗД „Колежа“ за довършване на стадион „Христо Ботев“ е на стойност 52 389 126 лева с ДДС. От тях са осигурени 25 млн. лева от държавата.

Подобни статии

Top