Рецитаторски конкурс за 24 май организират в Куклен

Участниците ще изпращат видеоклипове

Рецитаторският конкурс под надслов „Солунските братя“, организиран от Средно училище „Отец Паисий”, гр. Куклен и Училищно настоятелство „Отец Паисий” гр. Куклен, ще се проведе онлайн чрез видеозаписи.

 „Предвид епидемичната  обстановка в страната, под карантина и в изолация, не можем, не бива и не искаме от вас физическо присъствие на сцената, но въпреки това можем да опитаме да се доближим до нея. Конкурс ще има, само че онлайн, с видеоклипове, запечатали вашия рецитал“ –  обръщат се организаторите към децата

Изисквания за конкурса са:   клипчето на участника, с изрецитирано българско стихотворение да е с максимална дължина 4 минути и в името на клипа да фигурира ясно името на изпълнителя.

Готовите видеа ще се изпращат на класните ръководители до 17 май през Вайбър.

Регламентът включва две възрастови групи: I възрастова група – от предучилищна група до III клас и  II възрастова група – от IV до VII клас.

От  18 до 21 май клиповете на участниците може да се гледат и за тях да се  гласува онлайн  в блога на Училищното настоятелство към СУ „Отец Паисий”, гр. Куклен.  На 24 май  ще бъдат обявени  победителите във възрастовите групи.

Организаторите са предвидили следните награди:

I място – грамота, книга на български автор и VR очила
II място – грамота, книга на български автор и тонколонки
III място – грамота, книга на български автор и слушалки

Подобни статии

Top