Реваншът между Джошуа и Усик на 23 юли в Близкия изток - DC news

Реваншът между Джошуа и Усик на 23 юли в Близкия изток

Новината съобщи промоутърът на британеца Еди Хърн

Реваншът между бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа и настоящия носител на поясите Александър Усик ще се проведе на 23 юли в страна от Близкия изток, обяви промоутърът на британеца Еди Хърн.

През септември миналата година Усик детронира Джошуа с единодушна победа по точки, а реваншът между двамата се отложи с няколко месеца, след като в края на февруари украинецът се прибра в родината си, за да участва в отблъскването на руската военна инвазия. Впоследствие Усик получи разрешение от украинските власти да напусне страната и да започне подготовка за втория си мач с Джошуа.

„Надявам се тази седмица всичко да стане официално. Най-вероятно ще бъде на 23 юли в Близкия изток. Все още не е подписано, но при всички положения сме на 9-10 седмици от този мач. Всичко е готово, за да могат да започнат тези момчета да правят спаринги и да се подготвят за двубоя“, коментира Хърн.

Джошуа вече се е бил в този регион, след като през 2019-та година победи Анди Руис в Саудитска Арабия и си върна шампионските пояси. От своя страна Усик почти винаги се бие в чужбина, като последният му мач на родна земя е от 2016.

Снимка: Mark Robinson/Matchroom Boxing

Подобни статии

Top