Ревнивец отиде в затвора, написал 4 500 съобщения на бившата си

Побъркал момичето с ММS-и и SMS-и

Французин бе осъден на година затвор, след като за пет месеца изпрати на бившата си възлюбена 4 500 съобщения, пише вестник Depeche.

Двойката се срещала половин година. Мъжът бил ревнивец и не издържал на раздялата им. По данни от телефона му, в периода от септември 2017 година до февруари 2018-а, той звънил на бившата си 416 пъти, пратил й 317 MMS-а и 4252 SMS-а.

Освен това отхвърленият любовник се опитвал и да се среща с бившата си приятелка. В нощта на 22 февруари той се промъкнал в дома й, хвърлил я на кревата и държал ръцете й, като не й давал да се обади в полицията.

„Тя беше създадена за мен. Вярващ съм, а тя е родена на 25 декември, както Исус Христос. Освен това тя е левичарка и страда от дислексия, както и аз. Бях очарован от нея“, казал побърканият влюбен.

На забележката на съдията за това, че „любовната болест е достатъчно разпространено явление, а в този случай става дума за посегателство“, той отговорил, че чувствата му били по-силни от него.

Решението на съда в Тулуза било, мъжът да лежи половин година в затвора, а другата половин година да изтърпи присъдата си условно. Освен това ревнивецът трябва да се лекува от биполярно разстройство и е със забрана да се доближава до бившето си гадже.

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top