Резнаха лентата на полицейска приемна с 4 камери (СНИМКИ И ВИДЕО)

Новата полицейска приемна в пловдивската Шекер махала, бе открита официално днес от вицепремиера Валери Симеонов

Спокойствието в Шекера вече се било върнало

Новата полицейска приемна в пловдивската Шекер махала, бе открита официално днес от вицепремиера Валери Симеонов. Той, областният управител Здравко Димитров, кметовете на Пловдив – Иван Тотев и район „Северен“ Ральо Ралев и шефът на местната полицейска дирекция старши комисар Атанас Илков, прерязаха лентата на новото помещение.

„Мисля, че вече има резултат от взетите мерки и това го зная от хората, от които тръгна решаването на проблема. Това са жителите на Шекер махала, които дойдоха в моята приемна в София и се оплакаха от непрекъснатите шумови атаки и от нередностите – кражби и т.н. Същите тези хора, още при предното ми посещение тук казаха, че има доста сериозна промяна в обстановката. Сигурен съм, че с присъствието на униформени полицаи, нещата изцяло ще се подобрят и дай Боже този район на Пловдив да се превърне в един от най-сигурните“, посочи при откриването вицепремиерът Валери Симеонов.

По думите му това било успешен модел за решаване на тези социално-битови проблеми, които се превръщали в етнически. Симеонов посочи, че по подобен начин ще се реши проблемът и в Гърмен, но запази в тайна, какви мерки ще се предприемат.

1 2

Подобни статии

Top