Роберт Хелениус отказа бой с Кубрат Пулев

Българинът очаква нов съперник за гала вечерта в Лос Анджелис на 23-и март

Носителят на интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев (26 победи, 13 нокаута), няма да се боксира с Роберт Хелениус (28 победи, 17 нокаута).

Финландецът с шведски паспорт е отказал да се качи на ринга в Лос Анджелис на 23-и март, за когато е насрочена следващата среща на българина.

Въпреки претенциите от щаба на Хелениус да няма реванш след изхода на двубоя, които също бяха уважени, след дълго обмисляне, от щаба му отклониха предложението.

Кубрат продължава усилена подготовка на Белмекен и очаква името на новия си съперник за боксовата гала на 23 март в 18-хилядната зала “Форум” в Лос Анджелис. На нея ще участва и Тервел Пулев, който от преди Нова година тренира в Лас Вегас. излезе със специално интервю с българския боксьор, в което Кобрата говори за детството си и за първите си стъпки в бокса.

В същото време специализираният сайт bwtalkingsport излезе със специално интервю с българския боксьор, в което Кобрата говори за детството си и за първите си стъпки в бокса.

Подобни статии

Top