Родители на 20-годишна девственица: Съгласни сме да се продаде за много пари (СНИМКИ)

В последно време продажбата на девствеността стана един вид средство за решаване на финансови проблеми.

Те разсъдила и 20-годишната Киара, чиято идея беше подкрепена от родителите. Киара отива да учи в Сидни от Пърт и самостоятелното оцеляване в големия град й се сторило трудно.

Тя решила да намери лесен начин за печелене на пари, за да гарантира собственото си съществуване и да има възможност да помага на родителите си.

Австралийката поискала да продаде девствеността си на търг и използвала услугите на ескорт агенция. Минималната цена е 100 хил. евро. Киара обяснява своето решение със съмненията си относно намирането на един и същ човек, на който тя може да подари първия секс по любов.

„Парите от продажбата ще ми позволят да платя за образованието си, да се обзаведа с жилище – което е много важно за мен, а също и да стана напълно независима от родителите си. Искам и самата аз да им помагам на тях“, споделя Киара.

Според момичето, в съвременния свят е невъзможно да имаш доверие и да разчиташ на някого, а ако сте просто добър човек, тогава със сигурност ще ви огорчат. Освен това Киара се осмелява да разкаже на родителите си за намерението си да продаде девствеността си.

„Да, те са наясно, че ще продам девствеността си. Те не ме обезкуражиха, а напротив, казаха: „По-добре е да спечелиш от това, отколкото да се отдадеш на някой мъж, който най-вероятно ще приключи с теб след първия секс“, казва Киара.

Момичето разчита, че търсенето към нея ще бъде голямо и също така заявява, че повечето жени биха се съгласили с нея и биха взели един милион, отколкото да спят с един мъж безплатно и да му дари просто така първия секс.

Източник: БЛИЦ 

Подобни статии

Top