Родители с благодарствено писмо до Христо Крушарски

Родителите на децата от набор 2004 в Локомотив, които спечелиха SKF Meet The Wolrd в Сопот, благодарят за лагера в Говедарци

Родителите на младите таланти от Локомотив (Пловдив) от набор 2004 изпратиха отворено писмо до президента на клуба Христо Крушарски. Собственикът изпрати тима на подготвителен лагер на базата в село Говедарци, след като талантите спечелиха турнира SKF Meet The Wolrd в Сопот. Футболистите проведоха подготовка за Gothia Cup 2017, който предстои от 16-ти юли до 22-ри юли.

Ето и самото отворено писмо:

„ОТВОРЕНО ПИСМО

До: Г-н Христо Крушарски Собственик на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Уважаеми г-н Крушарски, Обръщаме се към Вас от името на родителите на деца, трениращи в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-НАБОР 2004 г..

Желаем пред Вас да изкажем огромните си благодарности за организацията и реализацията на подготвителният лагер, който подарихте на нашите деца.

Както знаете, от 16-ти юли до 22-ри юли предстои турнира Gothia Cup 2017. ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-НАБОР 2004 си спечели правото да представлява България, след като спечели силния турнир SKF Meet The Wolrd в Сопот преди няколко месеца.

Лагерът на високопланинската база на Локомотив в село Говедарци, който подарихте на децата, бе най-добрия начин за подготовка преди турнира в Швеция. Терените, хотелът, условията, контролите, всичко беше изпипано и организирано перфектно.

С уважение:

От родителите на деца, трениращи в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-НАБОР 2004 г.“

Подобни статии

Top