„Родопа иде в Белозем“ ! Николай Славеев и Роси Пейчева с концерт в пловдивското село

Гайдарски състав „Войводите“ с ръководител Атанас Младенов организира празничен концерт в  село Белозем.

Часът е  18:00, а мястото Народно читалище „Просвета 1909 г.“.

Гайдарите ще  подарят магичния звук на родопската каба гайда. Известните народни изпълнители Росица Пейчева, Сийка Халбукова и Николай Славеев ще пеят красиви родопски песни, а от  Танцова школа „Тодорови“ ще извият кръшни хора.

Със свои изпълнения ще се включат също ръководителят на ансамбъл „101 каба гайди“ Костадин Илчев, както и гайдарски състав „Девин“.

 Несъмнено събитието ще се превърне в първия по рода си подобен спектакъл.

„Реализацията на този концерт е моя сбъдната мечта. Гордея се с Гайдарски състав „Войводите“ и с всичко, което постигнахме в рамките на една година. Признателен съм към всички жители на Белозем, които ми гласуваха доверието си. Без тяхната подкрепа нямаше да постигна всичко това.

Благодаря и на Росица Пейчева, Сийка Халбукова и Николай Славеев, които откликнаха на поканата ми. За нас ще бъде чест да бъдем заедно на една сцена. Родопа е планината с душа, с най-прочувствената мелодия и най-завладяващата песен. Родопа ще бъде в Белозем, за да докосне всички“ , споделя ръководителят на Гайдарски състав „Войводите“ и организатор на събитието Атанас Младенов.

Входът е свободен, а настроението гарантирано.

Подобни статии

Top