Родопско село събира пари да върне у нас тялото на убитата в Германия 25-годишна жена

Обявена е дарителска кампания за набиране на средствата

В родопското село Корита е обявена дарителска кампания, за да се съберат средства за транспортиране на убитата от мъжа си в Германия 25-годишна жена, съобщиха от Община Рудозем, цитирани от „24 часа“. 

Откриха 25-годишна убита в Германия, издирват мъжа ѝ

Родопското село е потресено от трагичната смърт на родената в Корита Меди Челебиева, за убийството на която е арестуван нейният съпруг.Кампанията, която е обявена и в социалните мрежи, ще помогне на семейството, за да бъде погребана Меди в родното си място.

Няколко хиляди евро са необходими за транспортиране на тялото от Бад Наухайм до България, а семейството на Меди не може да ги осигури, обясняват инициаторите на кампанията. В родното й село следят публикации в немски издания, според които за убийството на младата жена полицията е задържала като заподозрян нейният съпруг, българин от Стамболийски. Младото семейство заминало на работа в чужбина преди две години.

Община Рудозем също ще помогне на опечаленото семейството на Меди, заяви кметът на града Румен Пехливанов.

Припомняме, че младият мъж от Стамболийски, който уби жена си, бе арестуван в немски строителен хипермаркет. 24-годишният Кирил Челебиев  е завършил СОУ „Отец Паисий“ в град Стамболийски.

Арестуваха мъжа от Стамболийски, убил 25-годишната си жена

Снимка: 24 часа/Фейсбук

Подобни статии

Top