Романтични обрати и нови възможности в любовта според зодиакалния знак – 5 – 11 февруари

В първите дни на февруари Венера ще бъде във великолепна позиция към Уран. Очакват ни предимно щастливи събития в любовта. Ще има романтични обрати и нови възможности. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния  хороскоп

Овен

Необвързаните представители на зодията може още тази седмица да се запознаят с някого онлайн или на някакво събитие, което ще приповдигне настроението им. Ще мислите повече за любов, отколкото за работа. Работен обяд, коктейл след работа – времето, което ще отделите ще си струва. След събота Венера ще навлезе във вашия 12-и дом и ще се задържи там до 6 март. Обвързаните Овни ще искат да прекарат повече време насаме с половинката.

Телец

Възможно е да отделите повече време на кариерата ви, отколкото на романтиката. Но не се притеснявайте, любовта ще напомни за себе си през почивните дни. След събота ще имате много възможности да се срещнете с приятели на събития, които наистина да ви донесат удоволствие. Ако сте обвързани, това ще донесе приятни емоции и за двама ви. Необвързаните Телци е възможно да усетят привличане с приятел или да са готови да срещнат следващата любов, докато се забавляват. Перспективите ще бъдат навсякъде!

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top