Романтика или много работа чака зодиите от 3 до 9 декември?

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ви предстои разговор, който ще определи някои ваши планове до края на годината, показва вашият хороскоп. Най-вероятно  ще бъде с човек който живее в друг град или държава. Вие определено ще разчитате на мнението или съдействието на този човек. През тази седмица ще имате благоприятно време за уреждане или получаване на документ свързан с дете или млад човек от семейството ви. Избягвайте конфликт, особено с жена тъй като той може да прерасне в една неприятна и трудно разрешима за вас ситуация.

През тези седем дни може да очаквате финансова помощ, практичен съвет или други благоприятни за вас действия предимно от страна на мъже. Както и в предишни периоди, така и сега е възможно не всичко да се случи по предварително подготвения от вас план за седмицата. Някои неща определено ще ви притеснят с тяхното развитие, тъй като ще смятате, че те са вид загуба или неуспех. Всъщност всичко, което ви се случва сега е за да ви предпази от бъдещи неуспехи или провали.

Жените Овен ще имат благоприятна седмица за покупка и дори може да получат своите първи Коледни подаръци. Мъжете поради някаква причина ще се връщат към своя минала любовна връзка или приятелство.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица някои от изненадите ще бъдат свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Трудно е да се прогнозира дали това ще ви донесе радост или стрес, но определено тези събития ще са знак за необходимост от промени на някои ваши планове. За тези от вас, които ще пътуват през тази седмица предупреждението е да бъдат внимателни независимо дали използват собствен автомобил или друг вид транспорт. Може да усещате много по-голяма несигурност или нестабилност в ежедневните си задачи и ангажименти, но тази седмица не вещае загуба. Всичко, което ще постигнете през тези седем дни ще става бавно и по трудния за вас начин. Вашите успехи ще зависят от търпението ви и от умението ви да правите компромиси.  През седмицата ще имате възможност да развиете благоприятно за вас отношения с хора от кръга ви колеги или партньори. През тези седем дни ще имате много повече разговори, ще получите повече съобщения или писма от приятели и роднини от близо и далеч. Новите познанства ще внесат нови идеи и оптимизъм в ежедневието ви.

През тази седмица планирайте и реализирайте важни за вас дела, свързани със семейството, тъй като обстоятелствата ще бъдат благоприятни за подобни действия. Да се внимава с консумацията на храни алергени.

През тази седмица мъжете Телец ще се наложи много внимателно да разпределят наличните ресурси в личния си и семеен бюджет. Жените Телец ще могат да постигнат важно развитие на свой бизнес или професионални идеи и планове. Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа, нов проект или друг ангажимент.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top