Рони Ромеро се завръща отново в Пловдив с хитовете на Intelligent Music Project

Ромеро забива на Античния тази вечер

Тази вечер музикантите от проекта на д-р Милен Врабевски (автор и продуцент) Intelligent Music Project се завръщат отново в Пловдив, този път на Античния театър.

Този път само Рони Ромеро ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project, заедно с българските си колеги. В ексклузивния концерт в Пловдив ще можете да чуете най-доброто от “Sorcery Inside”, както и “Life Motion”, който излезе през февруари 2020 г.

Към чудовищния глас на Rainbow ще се включат едни от наи-добрите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

„Бих искал децата ми да растат с идеите, които споделям в албумите си и вместо да преподавам лекции за тези идеи, използвам езика на музиката, който е много универсален и лесен за разбиране“, посочва д-р Милен Врабевски.

Местата за концерта тази вечер са ограничени и съобразени с епидемиологичните мерки у нас, наложени от Министерство на здравеопазването. Деца до 14 години влизат безплатно с придружител.

Припомняме, че  музикантите от Intelligent Music Project  – Рони Ромеро (Rainbow), Ричард Грисман (River Hounds) и Саймън Филипс (Toto), изнесоха изключителен концерт на сцената на Драматичен театър – Пловдив на 22 февруари, тази година. Сега Ромеро идва сам, но отново се очаква да взриви публиката.

Рони Ромеро, Ричард Грисман и Саймън Филипс вдигнаха на крака публиката в Пловдив

Подобни статии

Top