Роуд шоуто на най-модерните тежкотоварни транспортни средства на метан идва в Пловдив

Роуд шоу „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“

Най-модерните тежкотоварни транспортни средства идват в Пловдив. Градът под тепетата е финалната спирка от мащабно роуд шоу  в цялата страна. Модерните возила на метан обиколиха 7 града в България, в рамките на кампания под мотото „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“

Кампанията включва срещи с бизнеса на месно ниво, на които ще бъдат представени модерните решения за „чиста“ бързина на доставките.

Целта на тези срещи е да се изградят връзки и взаимоотношения между клиенти, доставчиците на метан, фирмите-потребители на транспортни услуги и общините, които да превърнат „чистите“ доставки в цялостна и завършена транспортна система.

Срещата в Пловдив e от 10:00 до 12:00 на „Голямоконарско шосе“, 4-ти километър. На нея ще бъдат представени презентации, филми, ще бъдат организирани дискусии и тест драйв на модерните транспортни средства на метан за превоз на товари и пътници.

Роуд шоуто „Устойчивост! Сега и Отвъд хоризонта!“ стартира от Благоевград, мина през София, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас и Пловдив.

Подобни статии

Top