Розова долина стартира подготовка на 11-и януари - DC news

Розова долина стартира подготовка на 11-и януари

„Розите“ уговориха шест контроли

Третодивизионният Розова долина (Казанлък) ще стартира зимната си подготовка на 11-и януари. Програмата за зимната работа е почти готова на 100 процента, като ще премине изцяло при местни условия. За момента са осигурени шест контроли с отборите Берое U19, Загорец (Нова Загора), Созопол, Извор (Горски извор), Черноморец (Бургас) и Севлиево. От клуба уточняват, че може да има промени по предварителната програма.

Първата проверка е на 23-и януари с юношите (старша възраст) на Берое, а четири дни по-късно има мач и със Загорец (Нова Загора).

За момента плановете са първенството на Югоизточната Трета лига да се поднови на 20-и февруари, но не е ясно дали с редовен кръг или с изиграване на отложените от есента срещи. Розите имат един такъв и това се случи в 17-ия кръг срещу Хасково, когато при хасковлии се оказа, че има доста заразени с COVID-19 играчи.

Розова долина (Казанлък) заема 6-о място в есенното класиране с 30 точки, събрани от 9 победи и 3 равенства, а имат и 4 поражения. Те обаче могат да се гордеят с факта, че единствени успяха да победят лидера в класирането Черноморец (Бургас), след като в 5-ия кръг се наложиха с 3:2 в нервен мач, изпъстрен с червени картони.

Подобни статии

Top