Румънци съжаляват, че не платили 50 хиляди евро за Карагарен

Биската бил харесан лично от бившия футболист на Челси и Фиорентина Адриан Муту, който е начело на Университатя (Крайова), но собственикът на клуба поискал национала като свободен агент

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен е бил много близо до трансфер в румънския Университатя (Крайова), съобщават местните prosport.ro и gsp.ro. Крилото е щял да акостира в Крайова само за 50 хиляди евро, но собственикът на клуба Адриан Митителу не е искал да плати трансферна сума.

Лично треньорът на Университатя – бившият футболист на Челси и Фиорентина Адриан Муту е настоявал трансферът да се случи. Карагерен е съобщил, че ще акостира като свободен агент, но президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е поискал трансферна сума, която в крайна сметка не позволила преминаването му да се осъществи.

„Футболистът не успя да се освободи от договора си заради неразбирателство с президента. Трябваше да платим 50 хиляди евро, но не го направихме. Сега съжалявам, защото къде ще намерите румънски национал за такава сума. Това е играч, който Адриан Муту хареса и искаше да го доведем. Жалко, че не се получи“, заяви директорът Флорин Манеа.

Подобни статии

Top