Румен Петков: С 2,3 милиарда лева за сделката за F-16 Бойко Борисов си плати такса спокойствие

АБВ: Асеновградският кмет да търси правата си пред европейски съд

Ако САЩ мълчат за шкафчето на Борисов – означава, че това е най-голямата подлост към партньор и че ценностната им система е срината.

В Пловдив Румен Петков коментира протестите и   политическия проект на Цветан Цветанов

„Правителството скри, председателят на комисията Попов скри по най-подлия, гаден начин от българските граждани факта, че освен тези 2 млрд. и 300 млн. ,ще трябва да платим още 500 млн. лв. за изграждане на инфраструктурата в Граф Игнатиево.  300 млн. лв. за второто летище в Безмер, т.е. още близо 1 млрд. лв. ни ес вашата аудитория ще трябва да платим по една единствена причини. Превеждайки тези огромни пари на братските САЩ Бойко Борисов плати такса спокойствие, да не се занимават с него в този период от време“, коментира Петков.

Лидерът на ПП АБВ беше в Пловдив, където даде пресконференция по темата.

Бойко Борисов плати 2 млрд. и 300 млн. наши пари за да си плати такса спокойствие. Ако САЩ мълчат за това шкафче с един милион евра и няколко кюлчета злато, това е най –голямата подлост, която правят към партньор. Това означава, че при тях ценностната система е срината“, каза още Румен Петков.

„Премиерът Бойко Борисов не бива да се страхува за физическата си безопасност. Всички искат да го видят в затвора. Никой няма да се лиши от това удоволствие“. Чуйте какво  заяви още председателят на АБВ Румен Петков.

"Премиерът Бойко Борисов не бива да се страхува за физическата си безопасност. Всички искат да го видят в затвора. Никой няма да се лиши от това удоволствие". Това заяви председателят на АБВ Румен Петков. Той коментира и допълнителните средства, които правителството отпуска за модернизация на инфраструктурата на летище " Граф Игнатиево". Лидерът на партията направи анализ на политическата обстановка в страната. Петков се намира в Пловдив, където се провежда пресконференция на АБВ.

Публикувахте от Телевизия Евроком в Сряда, 23 септември 2020 г.

 

Темата за протестите също бе сред засегнатите на пресконференцията на АБВ  в Пловдив.

„ Борисов го е страх, неистово от предсрочни избори. По една причина – служебното правителство. Страх го е съвършено основателно. Ако служебното правителство има сериозен вътрешен министър, му трябват не повече от 3 часа да арестува Борисов“, коментира още Румен Петков. По неговите думи Борисов умира от страх, че един сериозен външен министър на петата минута от влизането си  в кабинета вече ще е пратил писмо на испанския си колега как върви разследването в Барселона.

Според него Борисов не бива да се страхува за физическата си сигурност, защото всички ще искат да го видят обвиняем и никой няма да рискува да се лиши от това удоволствие.

Румен Петков коментира и  политическия проект на Цветан Цветанов.  „Не считам, че сме хора, които лесно ще забравят, че това е периодът, в който са ползвани 15 хил. СРС годишно. Аз съм подписвал не повече от 6 хил. 15 хил. е ненормално много. Такава полицейщина е в уродливи параметри. Ако това искаме, е друг въпрос. 6 апартамента с две милиционерски заплати, 7-мия спира асансьор в хола, ако това искаме?“, каза още Петков.

Подобни статии

Top