Румен Руйчев: Вдигаме нивото на клуба! - DC news

Румен Руйчев: Вдигаме нивото на клуба!

Членът на УС на Локо сигурен в победата над Берое, „черно-белите“ готови да домакинстват в Европа на „Лаута“

Членът на УС на Локомотив (Пловдив) Румен Руйчев коментира пред „Тема спорт“ последните събития около тима. Той заедно с друг от УС – Лъчезар Димитров, осъществяват оперативната власт на „Лаута“ след оттеглянето на Христо Крушарски. Новият старши треньор Александър Томаш започна с нулево равенство срещу Арда начело на „черно-белите“.

„Нека да мине малко време, да видим каква е ситуацията. Да се организираме. Да се натрупат малко впечатления от работата на новия треньор. Той трябва да се напасне към отбора, играчите към него. Да се опита да си въведе неговите правила и методики“, сподели Руйчев.

„Вдигаме нивото в клуба. Иска ни се и спортно-технически да сме едно ниво нагоре, не само организационно. Нямаме финансови проблеми. Всичко с плащанията си е в нормалните рамки“, добави шефът в Локо (Пловдив).

„Строежът на трибуните върви в нормален ритъм. Няма да имаме проблеми, ако се класираме пак за евротурнирите, да домакинстваме в началните кръгове на „Лаута“, въпреки строежа. Както и в предишни години, от УЕФА искат и втори стадион, така че сме заявили и „Васил Левски“ в София. Така си е по регламент“, сподели още Румен Руйчев.

Той изрази надежда, че утре в домакинството срещу Берое, Локомотив (Пловдив) ще запише първа победа под ръководството на Александър Томаш.

„Трябва да бием“, завърши членът на Управителния съвет на „смърфовете“.

Снимка: plovdiv24.bg

Подобни статии

Top