Румяна Иванова: Мирослава ще пее пред подбрана публика

Нагласени ли са нещата в X Factor

и кои са новите надежди на шоубизнеса, с които работи ръководителката на „Арт войс център“ Румяна Иванова. Ето какво още разказа вокалният педагог пред DCNEWS.

– Очаквахте ли да победят на финала?

– Честно казано, не очаквах. Защото сме свикнали, че всичко е нагласено в тази страна и, че все има някакви вътрешни борби. Явно обаче sms-ите не се манипулират. Надявах се да са първи, но до последно не знаех. Явно искат някаква промяна хората. Защото Йоана, например, е универсална певица, но е като Дара, като Жана Бергендорф и като още десетина поне, за които се сещам. А те са съвсем различни. И родителите на нашите деца бяха категорични, че са върнали вярата си в тези формати. „Ние не сме с връзки, няма кой да бута децата. Просто ни върнахте вярата, че може да се случи нещо, което не е нагласено“, ми казаха след победата. А наче на финала, в бекстейджа видях, че имаше три чека надписани – включително и за Йоана, и за Ева.

– Как се справят със славата в момента?

– Много добре. Те са много добри момичета, стъпили са на земята здраво, не летят още. Сега ще има един период, в който трябва да усетят къде се намират. Започнаха участията им по клубове. Не им е лесно, защото изявите им са след полунощ, в клубовете се пуши, а и още са малки, раздават се докрай. Ще се научат!

– Притеснявате ли се, че шоубизнесът ще им завърти главите, ще ги поквари?

– Просто са твърде малки, а и добре, че им се случва на тази възраст. Имат толкова време пред себе си, да видят какво се случва и да решат какво да правят оттук нататък.

Румяна Иванова с подробности от кухнята на 4 Magic

– Има ли кой да ги приземява?

– Семействата им са плътно до тях, страхотни са, аз също. След всяка изява им казвам, кое е било добре и кое не. Сега ме гледат малко лошо, защото вече са звезди, а аз не обръщам внимание на това.

– Те бяха най-малките деца във формата, притесняваха ли се, че няма да ги допуснат?

1 2 3

Подобни статии

Top