РУО награди 23-ма учители и директори (СНИМКИ)

23 плакета връчи днес на заслужили учители и директори

шефката на Регионалното управление на образованието в Пловдив Иванка Киркова. Годишните награди на РУО и почетните отличия на учители и директори бяха раздадени на специална церемония в актовата зала на СУ „Св. Седмочисленици“ в „Тракия“.

„Сигурен съм, че с вашия труд, няма да възпитаме морални изроди от това поколение. Всички, които преподаваме уроците на живота, трябва да възпитаваме достойни, адекватни и морални личности, на основата на вярата и добродетелите.“ – С тези думи Знеполският епископ Арсений поздрави събралите се в залата директори и учители.

„Прекланям се пред вашия подвиг! Децата са бисерът на нашия живот и на вас се пада да го изградите. Тази награда да не ви бъде за гордост, а за насърчение. Проявявайте твърдост, постоянство и непоколебимост във вашата работа“, допълни епископът.

От своя страна директорът на РУО Иванка Киркова благодари на всички учители и директори, както и на колегите си от управлението и квесторите на матурите не само за работата им през годината, но и за адекватните им действия по време на зрелостните изпити и националното външно оценяване на седмокласниците.

Номинациите са дело на директори, учители и родители

Номинациите за наградите на РУО се правят от широк кръг лица, включително от родителите и учителите, стана ясно днес по време на церемонията.

Наградите за педагогически специалисти в начален етап

1 2 3

Подобни статии

Top