Русата Златка показа прелести на сватбата на Светлана и Гущеров (СНИМКИ)

Златка Райкова забрави задръжките си

на сватбата на Светлана и Христиан Гущеров. Русата красавица се появи в стилен тоалет, който обаче показа малко повече от необходимото, а именно най-милото й, пише БЛИЦ.

Русата фурия слезе от лъскав и внушителен джип, но… сама. ММА-боецът Георги Валентинов, който предложи брак на изкусителката в „Като две капки вода“, не придружаваше половинката си. Причината за отсъствието му не е ясна, а слухове пък носят, че двамата имат проблеми от известно време и нещата не вървят на добре между тях.

Райкова бе с импозантна рокля, която наистина трудно побираше огромните й прелести. Това обаче не бе всичко, което Златка демонстрира. Цепката на дрехата й бе толкова голяма, че съвсем спокойно всички можеха да се насладят на дантеленото й бельо, което се подаваше отдолу.

Блондинката не спря да пуска селфита от събитието, като разкри в какъв лукс сключват брак двамата влюбени. За тях на сцената пяха Васил Найденов, рапърът Устата и Илиян Тупалката, които не оставиха нито за миг гостите да скучаят.

Сред знаменитостите на сватбата бяха Ваня Червенкова, светският журналист Антон Стефанов и Моника Валериева, които държаха последователите си постоянно в течение какво се случва през вечерта.

Плеймейтката и бизнесменът са заедно от лятото на миналата година. След като Гущеров се разведе с фолкпевицата Мария, намери утеха в обятията на силиконката. Двамата се сгодиха на 28 януари тази година, а няколко месеца по-късно обявиха и датата за сватбата – 12 юли.

Снимки: БЛИЦ

Подобни статии

Top