Руска ТВ звезда: Исках дете от Григор, а той преспа с най-добрата ми приятелка!

Виктория Боня призна, че е ходила с Гришо през цялата 2019 година, преди той да я замени с Лилита Османова

Руската тв звезда, модел и актриса Виктория Боня направи сензационни разкрития за връзката си с Григор Димитров. До този момент за отношенията между двамата само се предполагаше, но ето че вече има и потвърждение. И то от самата Боня.

Оказва се, връзката им, която е продължила през цялата 2019 година, е била доста болезнена за чернокосата красавица. А причината е, че Григор не е искал деца от нея и е разбил сърцето й, заменяйки я с най-добрата й приятелка Лолита Османова. Докато разказваше за злощастната развръзка на отношенията си с най-добрия ни тенисист пред популярната платформа Premier 41-Боня избухна в рев.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

„Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче“, сподели Боня, която е била в най-близкия приятелски кръг на настоящата половинка на Димитров – Лолита Османова.

„Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли“, заключи Боня.

Подобни статии

Top