Руслан Мъйнов пее любими руски песни на Античния театър - DC news

Руслан Мъйнов пее любими руски песни на Античния театър

Популярни руски романси и филмова музика ще изпълни актьорът

Руслан Мъйнов се завръща в Пловдив тази вечер – 10-ти септември 2020 г., от 20:00 часа на Античен театър. Концертът се провежда точно една година след последната му изява под тепетата, за да зарадва хилядите почитатели на неостаряващите мелодии. Заедно с музикантите на Плевенска филхармония обичаният актьор ще изпълни някои от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови аранжименти.

В двучасовата забавна програма са включени: произведения, добили световна популярност –  „Очи чeрные”, „От зари до зари”, „Нане цоха”, „Андрю вердан”, „Парамела”, и др.  , песни от филми на голямото руско кино – „Диамантената ръка”, „Кавказка пленница”, „Тримата мускетари”,  както и военните  песни „Смуглянка”, „Ваше благородие” и др.

Безупречният професионализъм и харизмата на актьора-певец Руслан Мъйнов в комбинация с таланта на плевенските музиканти, пианиста и аранжор Георги Милтиядов и неуморния диригент Левон Манукян, са гаранция за незабравимо преживяване и неподправени емоции за всички зрители.

„Душата пее и танцува!“ – описват преживяването от концерта организаторите му от Плевенска филхармония и добавят – „Заповядайте да пеем и да се забавляваме заедно!“.

Подобни статии

Top