С „Черна дупка“ на Иван Добчев НАТФИЗ популяризира Академията в Пловдив

В Пловдив НАТФИЗ ще гостува днес 24 април, в ДТ „Н.О. Масалитинов“

Единственото в страната висше училище за театрално и филмово изкуство – НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ организира трето национално издание на кампанията за популяризиране на професионалното образование в България и превантивно ограничаване на интелектуалната емиграция на младите българи – „Учи в България, завладей света!“.

През 2016 г. Академията за първи път реализира насочения в обществена полза проект – в 12 градове на страната. Широкият граждански отклик и подкрепа ни задължиха да осъществим второ издание през 2017 г. – в още 13 града. Сега предстои да бъдат посетени още 9 града.

В Пловдив НАТФИЗ ще гостува днес  – 24  април, в ДТ „Н.О. Масалитинов“, където абсолвентите „Актьорство за драматичен  театър“ на проф. Иван Добчев, ще представят „Черна дупка“ (24 април от 19.00 ч.).

Присъстващите ще получат безплатни  консултации, кандидатстудентски материали и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на груповите консултации в София (през юни и август).

За пълноценното провеждане на кампанията, НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ се обръща с молба към Вас за съдействие, информацията да достигне до знанието на гимназиите и училищата, така че безвъзмездната консултативна помощ, да бъде в полза на възможно най-широк кръг дванайсетокласници.

Подобни статии

Top