„С деца на тепе“ в Пловдив

Парк Бунарджика се превръща в голямо петъчно междучасие

Десетки награди за детски градини и малчугани, лакомства и изненади подготвя „Централен“. За доброто настроение на празника ще се грижат фокусникът Magic Mario, куклената актриса Виктория Христова и младите музиканти от музикален център “Art Libitum”, София.

В 16:30 часа по повод празника на детето район „Централен“ и кметът Георги Стаменов канят пловдивчани и гости на града на първото издание на детския летен фест „С деца на тепе“.

В рамките на събитието, което е част от културния календар на Община Пловдив, ще вземат участие ДГ „Незабравка“, ДГ „Люляк“, ДГ „Зора“, ДГ „Майчина грижа“ и ДГ „Снежанка“.

Водеща на празника ще бъде Виктория Христова – куклена актриса, в момента част от трупата на ДКТ „Константин Величков“ – Пазарджик.

Георги Стаменов кани и фондация „Елия” – една организация, която разглежда децата със специфични потребности като деца със специални способности. „Тебешарен свят” и „Гора на приятелството” предлага на децата едно различно преживяване, което ще се състои само по повод „С деца на тепе“.

Малчуганите ще могат да се срещнат и снимат с представители на полицията,  на КАТ МВР Пловдив, както и с огнеборците от Първа Районна Служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Пловдив.

„Това е първото издание на празника, с екипа ми и дарители даваме всичко от себе си в името на един незабравим празник. Само с общи усилия това е възможно.“, каза районния кмет Георги Стаменов.

Подобни статии

Top