С действия и нови познанства изпращаме последната седмица на ноември – хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Краят на ноември настоява за цялото ни внимание. Настоящата седмица е време на строителство на новото, различното и заедно с това е важно да използваме нов подход към нещата от живота си за осъществяване на мост между нас и хората, които са ни важни. 

Oвен

Трудности не ви отказват от пътя

Вие трябва да сте готови на всичко и да пробвате всичко. Ако се появи проблем или се получи пропуск, той трябва бързо да се отстранен. Трудностите, които се появяват по пътя, няма да ви откажат. Дори напротив – ще ви амбицират да действате. Вслушвайте се, моля, в интуицията си и в съветите от общата част. Те ще са ви от полза на 26, 27 и 28 ноември, когато ще имате толкова много неща за свършване, че ще забравите да се оглеждате. Вниманието ви не трябва да е притъпено или отклонено нито за миг. При присъствието на аспекти Меркурий/Сатурн и дефакто ретрограден Меркурий е възможно да се стигне до всякакъв род недоразумения Предлагам ви да вкарате в действие своите принципни критерии за оценка на обстоятелства и да не се разколебавате.

Телец

Точен мерник – никой не може да ви отклони

Транзитиращото Слънце черпи увереност от характеристиките на актуалните планетни положения. Никой не е в състояние да ви отклони от намеренията. А и вие разполагате с точен мерник и добри средства за овладяване на всякакви ситуации. Отделно разполагате с подкрепата на Меркурий, Венера и Юпитер, които през тази седмица безрезервно стоят зад вашите обществени изяви. Правят ви самоуверени, бих допълнила, че на моменти си позволявате повече от необходимото. Поради новата поредна ретроградна фаза на Меркурий, препоръчвам на 26 и на 27 ноември да не протакате нещата, внимателно и логически да мислите и да вървите към вземането на решения. Не следващия етап ще е далеч по-важно да работите за подобряване на комуникацията с околния свят.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top