С икона, погача и бонбони благодариха на Иван Стоянов от „Гръцките блокове“ (СНИМКИ)

Ремонт в района не е правен от 1956-та година

Жителите на т. нар. „Гръцки блокове“ в пловдивския район „Източен“ посрещнаха с икона на Св. Иван Рилски и погача районния кмет Иван Стоянов. Те благодариха за поетото и изпълнено обещание от Стоянов за благоустрояването на микрорайона, както и за предоставената им възможност активно да участват с идеи и предложения по време на ремонтните дейности.

„Много мислих дали да публикувам снимки от посрещането, което ми бяха организирали живущите там преди две седмици, защото съм на мнение, че всичко, което свършихме, в крайна сметка е работа, за която хората са ме избрали, а и съм обещал да свърша. Бяха приготвили питка и икона на „Свети Йоан Рилски“, която вече е в кабинета ми. И днес при инспекцията, която направихме, хората сами ме помолиха да публикувам снимки оттогава„, написа в официалната си страница във Фейсбук Стоянов, след като официално се похвали чрез медиите със завършения ремонт на локално платно на бул. „Цариградско шосе“.

Иван Стоянов представи ремонтираните локали на „Цариградско шосе“ (СНИМКИ)

Ремонт в микрорайона не е правен от 1956 г., допълва районният кмет. Той благодари на хората и на фирмата изпълнител, както и на общинските предприятия „Градини и паркове“ и „Чистота“.

Top