С масово шествие в „Тракия“ откриха Велосезон 2022  - DC news

С масово шествие в „Тракия“ откриха Велосезон 2022 

Повече от 700 колоездачи се включиха в откриването на Велосезон 2022

в пловдивския район „Тракия“. По традиция старт на масовото шествие даде спортната легенда Йордан Йовчев.

Велообиколката тръгна от площада пред кметството на бул. „Освобождение“ 63, премина по велоалеите в района, за да стигне до финалната си точка – парк „Лаута“.

Чрез томбола на участниците бяха раздадени много награди – 10 велосипеда, челници, тениски и др., а победителите от традиционната велощафета получиха медали.

„Пак събрахме хора с велосипеди! Много благодаря на Йордан Йовчев, че винаги е с нас, на Макс Европа за подкрепата, на БГ Радио и цялата медийна група за съдействието, на всички спонсори и най-много на екипа от район“ Тракия“, които направиха празника и без мен. Благодаря и на Агоп Дадикозян за приятелството през годините! Сезонът е открит, карайте безаварийно!“. Това сподели кметът на „Тракия“  Костадин Димитров, който тази година пропусна официалниото откриване на Велосезон 2022 заради карантина.

Специални благодарности той отправи към ОД на МВР, Пето районно полицейско управление, Спешна помощ и на всички останали, които с професионализма си превърнаха днешния съботен ден в празник.

Подобни статии

Top