С музика и танци Пловдив казва „НЕ на наркотиците!“

С голям концерт Пловдив заявява съпричастност в борбата с наркотиците

Във връзка с изпълнение на общинската политика, по случай Международния ден за борба с наркотиците – 26 Юни, Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център – Пловдив, организират концерт с доброволци от младежки организации, млади таланти и професионални изпълнители под надслов „Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!” в кампанията на общинската структура „За да успеем, първо трябва да повярваме, че можем!”.

Събитието, което ще се проведе днес на сцената на Военния клуб от 18:30 часа и ще бъде открито от председателя на Общински съвет по наркотични вещества Живка Йовчева.

Със своето участие младежите ще заявят съпричастност в борбата с психоактивните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.

Инициативата има за цел да покаже една различна  алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.

Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център – Пловдив, поема нелеката отговорност да мобилизира, подкрепи и вдъхнови хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.

 

 

 

Top