С награди за млади УНГ лекари, наука, иновативни практики и танци Българското ринологично сдружение чества 15-годишен юбилей

В Старосел днес пристигат лидери в оториноларингологията от цял свят за 3-дневна международна конференция

В международната научна конференция ще се включат 21 специалисти по УНГ-болести от цял свят

Конкурс „Българска ринология – настояще и бъдеще“ ще оценява най-значимите научни постери, изготвени от млади специалисти по УНГ-болести. Техните трудове ще бъдат оценявани от 5-членно експертно жури по време на международна научна конференция в село Старосел.

Предвидени са награди за всички млади участници. Престижният медицински форум стартира днес и ще продължи до неделя, 10-и ноември, включително, съобщиха организаторите от Българското ринологично сдружение (БРС).

15-годишният юбилей на БРС ще бъде отбелязан с богата развлекателна програма в „Тракийска резиденция“, включваща фолклорни, класически и модерни песни и танци. В ролята на водещи ще влязат УНГ-специализантите д-р Анастасия Коркова и д-р Калоян Чилингиров.

В рамките на форума ще се проведе курс по функционална ендоназална синус хирургия с активното участие на международните лектори и с подкрепата на немския концерн „Щорц“.

1 2

Подобни статии

Top