С нов директор ОУ „Драган Манчов“ посрещна новата учебна година (ГАЛЕРИЯ)

Специален гост за първия учебен ден бе кметът на район „Западен“ Димитър Колев

ОУ „Драган Манчов“ посрещна новата учебна година с красива дама за нов директор. Десислава Стаменова – години наред начален учител в школото, а преди това журналист в града под тепетата, спечели конкурса за овакантеното това лято място. На своя първи 15 септември начело тя приветства всички с „Добре дошли„, а неин гост пък бе кметът на район „Западен“ Димитър Колев.

Мили първолаци, виждам с какъв трепет сте дошли днес. Нека този трепет да остане и занапред по пътя на знанието. Тук освен знанието, ще намерите и много нови приятели, които ще останат такива за цял живот„, обърна се към децата той. Колев благодари на учителите за всичко, което правят за учениците си, а на родителите пожела да са силни и да помагат с много любов на своите деца. „Нека има една здрава и успешна нова учебна година и на добър час.

Кмета на Пловдив Здравко Димитров бе изпратил специален поздравителен адрес, а молитва за здраве и успех прочете отец Фотий. Заради мерките срещу разпространението на коронавируса на откриването присъстваха само ученици от първи и пети клас. Точно в 9 часа всички заедно посрещнаха знамената на България и училището, след което прозвуча и химнът. Децата бяха подготвили развлекателна програма с много танци, песни и стихотворения. Накрая удари първият училищен звънец и всички се отправиха към класните си стаи.

Подобни статии

Top