„С обич за Ева“ събира на една сцена формациите за изкуства от Асеновград

Благотворителните каузи в помощ на 4-годишната Ева Чолакова в Асеновград продължават с големия концерт „С обич за Ева“. Той ще се състои тази вечер от 18 часа.

В подкрепа на малкото момиченце на сцената на читалище „Родолюбие“ ще се качат музейна Музикална школа с вокален педагог Веселина Пашалиева, Клуб по спортни танци ”Асеновец” с треньор Дойка Апостолова, ЦПЛР ”Васил Левски” с ръководител Георги Атанасов, Весела Паламидова от ФГ “Надежда Хвойнева” с ръководител Стойчо Каранлъков, Танцово студио “Терпсихора” с ръководител Венета Янкова, ДТШ “Пловдивъ” с ръководител Йорданка Костова, ДФ “Индиго” с ръководител В. Калайджиева, “Арт Войс Център” – Пловдив с ръководител Румяна Иванова, ДФ “Косара” с ръководител Христина Филипова.

Обединени от силата и волята за живот, ние формациите за изкуства от гр. Асеновград, Ви каним да уважите с милосърдието, щедростта и съпричастността си, благотворителните концерт и базар в едно, в подкрепа на 4 годишната Ева. 

Билетите са на цена от 5 лева и могат да бъдат закупени преди началото на спектакъла.  Ще бъдат поставени и кутии, в които на място хората могат да оставят сума, според възможностите си.

За лечението на Ева  Чолакова са необходими 50 000 евро. 4-годишното дете страда от злокачествено заболяване  Сарком на Юинг. Средствата са нужни за химиотерапия и лъчетерапия, но за семейството на момиченцето сумата е непосилна. Ева вече е в Университетската болница в Хайделберг, Германия, където ще й бъде извършено лечението.

Подобни статии

Top