С още двама заместници се сдоби районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев

Новите двама заместници са досегашните районни прокурори на Карлово и Асеновград

Димитрина Шекерева и Борис Михов са новите заместник-районни прокурори на Районна прокуратура – Пловдив. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура под тепетата.

Днес двамата нови заместници на Чавдар Грошев встъпиха в длъжност като заместник-административни ръководители на Районна прокуратура – Пловдив.  Те бяха избрани с решение на Прокурорската колегия на ВСС на 16 декември 2020 г.

Районният прокурор Чавдар Грошев пожела на новите заместници успешна и ползотворна работа.

До момента Димитрина Шекерева беше районен прокурор на Районна прокуратура – Карлово, а Борис Михов – заместник-административен ръководител на Районна прокуратура – Асеновград.  След като от 1 януари 2021 г. районните прокуратури в Карлово и Асеновград  станаха част от Районна прокуратура – Пловдив като Териториални отделения, техните ръководители станаха заместници на районния прокурор.

Магистратите и съдебните служители остават да работят на същите места, където и досега в двата града. Гражданите вече могат да подават своите жалби, заявления и други документи в Териториалните отделения в Карлово и Асеновград, а така също и в гр. Пловдив.

С новите двама, броят на заместниците на Грошев вече са петима.

Подобни статии

Top